de
en
fr
es
ru
pl

Tocător UNTHA

Tocător de lemn cu personalitate!

Mașinile de tocat lemn compacte și robuste marca UNTHA shredding technology sunt special concepute pentru industria de exploatare si prelucrare a lemnului. Ele funcționeaza silențios și discret, aproape neobservabile, transformând deșeurile de lemn în tocătura omogenă pregătită pentru instalațiile de transport automatizate.  Garanția de 3 ani* fără griji, oferita clienților nostri la achiziționarea orcărui tocator evidențiază calitatea și performanța mașinilor noastre.

More
Hero-Holz 2400x2400
Echipament conform necesităților & Referințe

Datorită duratei de viață indelungată și a costurilor reduse de întreținere sunt foarte solicitate în atelierele de mobila, tâmplărie și case de lemn. Diversele condiții specifice fiecărui client (de ex. poziția de montaj, echipamente suplimentare de alimentare cu material sau separatoare de metal, granulația specificată, …) sunt luate în considerare la planificarea precisă a soluției de tocare conform necesităților clientului.

De peste 50 de ani proiectăm și producem mașini de tocat pentru deșeuri de lemn rezultate din procesele de producție dar si din reciclare. Mai mult de 2.000 de clienți au încredere în competența și experiența noastra. Va punem cu plăcere la dispoziție referințele noastre din apropierea Dvs. sau centrul nostru de testare în vederea efectuării probelor de material.
Va pregătim cu plăcere o ofertă gratuit!


* 3 ani garanție sau* 2.000 ore, primul termen împlinit.

0%
How can we reach you?
What is your address?
made by pixelart - pixelart.at